• cpbj

Potensi Proyek & Aplikasi

1

Industri Otomotif, Penerbangan lan Kereta Api.

Struktur aluminium entheng, panyerepan energi lan gangguan kontrol kinerja unggul, supaya wis sawetara saka sudhut aplikasi ing industri otomotif lan transportasi.

2

Industri Teknik lan Konstruksi.

Bisa digunakake minangka bahan nyerep swara ing trowongan sepur, ing jembatan dalan utawa ing njaba bangunan amarga insulasi akustik sing apik banget.

3

Industri Arsitektur lan Desain.

Bisa digunakake minangka panel dekoratif ing tembok lan langit-langit, menehi tampilan unik sing nduweni lustre metalik.

4

Kanggo Ngontrol Wektu Reverberation kanthi Efektif.

Bisa digunakake ing papan ing ngisor iki kanggo ngontrol wektu gema kanthi efektif: perpustakaan, ruang rapat, teater, studio, KTV, stadion, natatorium, stasiun sepur, ruang tunggu, hotel lan restoran, pusat blanja, ruang pameran, omah nirkabel, komputer. omah lan liya-liyane.

5

Kanggo Nyegah Efek EMP Disebabake Radiasi Nuklir.

Bisa digunakake ing acara-acara ing ngisor iki kayata omah komputer telekomunikasi, instrumen elektronik, penyiaran lan televisi lan liya-liyane, amarga aluminium busa nduweni fungsi pelindung elektromagnetik sing apik lan bisa nyegah efek EMP sing disebabake dening radiasi nuklir.

6

Kanggo Ngilangi Swara lan Mungkasi Swara.

Bisa digunakake ing situs-situs ing ngisor iki kanggo ngilangi swara lan ngendhegake swara: silencer pipa, muffler hend, ruang pleno, bengkel pemurnian, bengkel produksi panganan, pabrik farmasi, toko manufaktur instrumen sing tepat, laboratorium, bangsal lan kamar operasi, kantin. , prau lan kompartemen penumpang, kabin, AC lan peralatan ventilasi.

(1) Ultra-ringan/bobot kurang.

(2) Kinerja tameng swara sing apik banget (nyerep akustik).

(3) Tahan geni / tahan geni.

(4) Kemampuan shielding gelombang elektromagnetik banget.

(5) Efek buffering apik.

(6) Konduktivitas termal sing kurang.

(7) Gampang diproses.

(8) Gampang instalasi.

(9) Bahan hiasan sing apik.

(10) Bisa composited karo bahan liyane (eg. marmer, sheets aluminium, etc).

(11) 100% Eco-loropaken.

(12) Bisa didaur ulang kanthi lengkap.