We Nyedhiyani Produk Dhuwur

Produk Panas

  • Copper Foam

    Busa Tembaga

    Product Description Tembaga Foam wis digunakake digunakake minangka preparation saka materi operator negatif baterei, landasan elektroda baterei lithium ion utawa bahan bakar, operator cellcatalyst lan bahan shielding elektromagnetik.Utamane busa tembaga minangka bahan dasar sing digunakake minangka elektroda baterei, kanthi sawetara kaluwihan sing jelas.Fitur Product 1) umpluk tembaga nduweni sifat termal banget, bisa digunakake digunakake ing komponen motor / listrik lan elektronik saka radi konduksi panas ...

  • Nickel Foam

    Busa Nikel

    Katrangan Produk Busa logam keropos minangka jinis bahan logam struktur keropos anyar kanthi jumlah lan ukuran pori tartamtu lan porositas tartamtu.Materi nduweni karakteristik Kapadhetan akeh cilik, area lumahing tartamtu gedhe, panyerepan energi apik, kekuatan tartamtu dhuwur lan rigidity tartamtu.Awak liwat-bolongan nduweni ijol-ijolan panas sing kuwat lan kemampuan boros panas, kinerja panyerepan swara sing apik, lan permeabilitas lan permeabilitas sing apik.Logam busa kanthi ...

  • Translucent Aluminum Foam

    Busa Aluminium Translucent

    Panel Busa Aluminium Translucent arang banget entheng lan ngidini cahya bisa ngliwati. Uga dikenal minangka panel hiasan.A materi lumahing unik lan visual nggumunke sing luwih saka kulit jero Nyedhiyani kaendahan, kekuatan lan solusi akustik entheng kanggo macem-macem kesempatan Creative.Luster metallic sawijining digabungake karo macem-macem Rampung iku salah siji saka jenis donya.Wis akeh digunakake ing pirang-pirang lapangan kaya: Cladding Wall Exterior, Cladding Wall Interior, Jubin Langit-langit, Rest ...

  • Open Cell Aluminum Foam

    Mbukak Cell Aluminium Foam

    Katrangan & Fitur Produksi Busa aluminium sel terbuka nuduhake busa aluminium kanthi pori-pori internal sing saling nyambungake, kanthi ukuran pori 0.5-1.0mm, porositas 70-90%, lan porositas 55-65%.Amarga karakteristik logam lan struktur keropos, umpluk aluminium liwat bolongan nduweni panyerepan swara sing apik lan tahan geni, lan tahan bledug, ramah lingkungan lan anti banyu, lan bisa digunakake minangka bahan pengurangan swara kanggo wektu sing suwe sajrone kerja rumit. kahanan....

  • Composite panel

    Panel komposit

    Deskripsi Produksi Panel komposit Aluminium Foam karo marmer yaiku watu alam sing abot sing dipotong dadi lapisan tipis 3mm, diproses lan digabung karo aluminium foamed ultralight.Iku ora mung njaga solidity panel nanging uga bobot saka watu kita ultralight, supaya bisa gampang digunakake ing sawetara saka sudhut lingkungan kayata interior, njaba, wadhah (sepur), yacht utawa kapal pesiar kabin, materi elevator, Furnitur. lan bahan kanggo remodeling bangunan lawas....

  • AFP with punched holes

    AFP karo bolongan punched

    Katrangan Produksi Kanggo nggayuh efek panyerepan swara sing paling apik ing ruangan, dalan gedhe, sepur, lsp, kita wis ngembangake AFP sing diproses khusus.Punch bolongan kanthi rutin ing AFP kanthi proporsi 1% -3%, kanthi kinerja panyerepan swara sing apik lan tingkat panyerepan swara sing dhuwur.Papan insulasi swara digawe saka papan sandwich aluminium busa, ketebalan 20mm, insulasi swara 20 ~ 40dB.Tingkat panyerepan swara sing diukur kanthi metode gelombang ngadeg yaiku 40% ~ 80% ing kisaran 1000Hz nganti 2000H...

  • Closed-Cell Aluminum Foam Panel

    Panel Busa Aluminium Sel Tertutup

    Spesifikasi Produk Panel Busa Aluminium Sel Tertutup Fitur Dasar Komposisi Kimia Luwih saka 97% Jinis Sel Aluminium Kapadhetan sel tertutup 0.3-0.75g/cm3 Fitur Akustik Koefisien penyerapan akustik NRC 0.70~0.75 Fitur Mekanik Kekuatan tarik 2~7Mpa Kekuatan tekan 3~17Mpa Fitur Konduktivitas termal 0.268W/mK Titik lebur Kira-kira.780 ℃ Fitur Tambahan Kemampuan kanggo nglindhungi gelombang elektromagnetik Luwih saka 90d ...

  • Aluminum Foam Sandwich Panel

    Panel Sandwich Busa Aluminium

    Fitur Produk ● Ultra-Light/Low Bobot ● High Specific Stiffness ● Aging Resistance ● Good Energy Absorption ● Impact Resistance Product Specifications Kapadhetan 0.25g/cm³~0.75g/cm³ Porositas 75%~90% Pore diameter mm Kekuatan tekan Utama 5 – 10 3mpa ~ 17mpa Kekuwatan mlengkung 3mpa ~ 15mpa Kekuwatan spesifik: Bisa nanggung luwih saka 60 kali bobote dhewe Tahan geni, Ora ana pembakaran, Ora ana gas beracun Tahan korosi, umur layanan dawa Spesifikasi produk...

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

Katrangan singkat:

BEIHAI Composite Materials Group minangka grup gedhe sing duwe luwih saka 2300 buruh kanthi 6 pabrik sing beda-beda.Kita khusus kanggo ngasilake bahan bangunan sing beda-beda sajrone luwih saka 26 taun.
Kita minangka perusahaan pertama ing China sing wis nyiyapake pabrik dhewe sing ngasilake AFP (Panel Busa Aluminium).

Melu kegiatan pameran

Kabar & Informasi

  • Elemen filter tahan korosi suhu dhuwur bahan anyar busa logam campuran nikel

    Bahan busa logam duwe macem-macem porositas (70% -98%), ukuran pori (100u-1000u) lan presisi filtrasi.Lubang-lubang kasebut nampilake struktur telung dimensi sing seragam, kanthi maksimal ...

  • Riset lan Pangembangan Metal Foam

    Riset lan Pengembangan Metal Foam Pangembangan bahan anyar minangka kunci kanggo inovasi teknologi ing jaman anyar, nyedhiyakake cara anyar kanggo nglindhungi lingkungan lan ngirit energi, lan ana hubungane karo ekonomi nasional lan modernisasi.Bahan logam busa ora mung duwe ...

  • Aplikasi saka Material Sandwich Aluminium Foam ing Bangunan Explosion-Proof

    umpluk aluminium wis akeh aplikasi ing bangunan, lan bangunan bahan bledosan-bukti minangka salah siji saka nggunakake penting.Contone, lapisan baja umpluk aluminium komposit bledosan-bukti bisa nglindhungi kolom struktur pigura bangunan, panel sandwich digawe saka aluminium umpluk lan s ...

  • Aplikasi bahan busa logam ing gerbong sepur kacepetan dhuwur

    umpluk logam utamané dipigunakaké ing industri otomotif kanggo impact buffering awak mobil lan nyuda gangguan lan panas jampel awak mobil lan tembok pemisahan.Busa logam liwat-bolongan minangka bahan keropos permeabilitas dhuwur sing diproses khusus, sing nduweni struktur keropos kaya spons saka ...

  • Aluminium Foam Swara Barrier

    Teknologi Pangolahan Barrier Swara Logam kanggo Produsen Barrier Swara Aluminium Foam Pangolahan alangan swara logam ora gampang kaya foto.Uga nduweni proses pangolahan lan produksi dhewe lan metode riset teknis.Proses pangolahan alangan swara logam yaiku ...

  • Project & Application Potentials
  • Project & Application Potentials
  • Project & Application Potentials
  • Project & Application Potentials
  • Project & Application Potentials
  • Project & Application Potentials